ONS TEAM

Volg ons op Facebook

Ann

Zaakvoerster en retoucheuse extraordinaire. Sociaal geëngageerd, hands-on en met een hart voor de klant. Steeds op zoek naar de passende perfectie, en daar komt die naaimachine extra goed bij van pas.

 

Charlotte

Marketing, administratie en all-round assistent. Secrétaire organisée. Het moet vooruit gaan, en liefst nog gestructureerd ook. Zet de puntjes graag op de i. Lees of zie je iets op Facebook? Charlotte heeft het daar gepost!

Nathalie

Verkoopster én étalagiste supérieure. Met haar erbij raken niet alleen de lingerie, maar ook de etalage, het interieur en de eigen outfits perfect op elkaar afgestemd. Kleuren liegen niet .... en vloeken doen ze al zéker niet als Nathalie zich er mee moeit.

 

Gerlinde

Verkoopster en grande dame de la lingerie. Met dertig jaar ervaring in de lingerie-verkoop, hebben beha’s en aanverwanten geen geheimen meer voor haar. Een dagelijkse portie humor en zottigheid komt ons ook aangewaaid vanuit haar richting.

In 2005 nam zaakvoerster Ann Van Mieghem afscheid van haar job in de sociale sector en startte een eigen lingeriewinkel in Hemiksem. Voor lingerie, badmode en nachtkledij voor zowel dames als heren werd Maurann lingerie al snel de referentie in de streek.

Op de Gemeenteplaats in Hemiksem vind je onze lingeriespeciaalzaak, waar ervaring, service en vakkennis samenkomen in een mooie en gezellige omkadering. De collecties spreken voor zich op vlak van uitstraling en kwaliteit, maar ons gedreven team zorgt ervoor dat iedereen buiten stapt met net dat wat je als gegoten zit.
Wij houden van een ongedwongen aanpak en omgang met de klant. Sociaal engagement is niet ver zoek en daarom besteden we, naast onze vaste paskamerservice, veel aandacht aan dienstverlening na borstoperaties. De zorgzame Plus-que-parfait service is helemaal afgestemd op dames in de moeilijke periode na een borstoperatie.

ONS TEAM